Een houten tuinhuis van Wintmolders past in elke tuin

 
 
Cube met luifel en dubbel blinde deur

Cube met luifel en dubbel blinde deur

Cottage met dubbel deur en dubbel raam

Cottage met dubbel deur en dubbel raam

Plat dak met luifel

Plat dak met luifel

Schilddak met luifel

Schilddak met luifel

Maandag Gesloten
Dinsdag
Woensdag Gesloten
Donderdag
Vrijdag Gesloten
Zaterdag
Zondag

FEESTDAGEN GESLOTEN! Vanaf 3 maart terug open.

 

 

 

Houten tuinconstructies

Zoekt u een tuinhuisje dat uw tuin die extra esthetische toets geeft? Waarin u probleemloos uw grasmaaier en spades opbergt, uw kinderen laat spelen of kan gebruiken als hobbyruimte? Wilt u een poolhouse dat van uw zwembad meer dan ooit de ultieme ontspanningsplaats maakt? Of een poolhouse voor wie op zoek is naar stilte – op afstand van het huiselijke tumult, vindt hier rust en comfort.

 

Of droomt u al lang van een handige garage? Wintmolders Tuinhoutconstructies heeft zeker wat u zoekt.

Keuzevrijheid

Ons jonge, dynamische bedrijf biedt u de grootste keuzevrijheid: wilt u een standaardtuinhuisje met een zadeldak, omgekeerd zadeldak of een plat dak? Gaat u voor landelijk, met een cottage wolfdak? Of wilt u een écht unieke oplossing? Dan maakt onze fabrikant Viggo-Wood (www.viggo-wood.be) voor u een constructie op basis van uw … instructie. Hoe dan ook gaat u hier buiten met het juiste houten antwoord.

Inspiratie

Kom inspiratie opdoen in ons showpark in Sint-Truiden. U vindt er al onze tuinhuismodellen, maar ook onze garages, en poolhouses. Uiteraard geven wij u graag het nodige advies, en zoeken we de beste oplossing voor uw tuin. Geef ons een seintje, we maken snel een afspraak. Wilt u nu al een vrijblijvende offerte? Dat kan probleemloos! Contacteer ons!

 

Tot binnenkort?

Poolhouses

Poolhouses